ISPARTA / MERKEZ - Yedişehitler İlkokulu

Mrt

Isparta il milli eğitim müdürlüğü  ilk yardım eğitim merkezi öğrenci ve  velilerimiz için ilk yardım eğitimi düzenlemiştir.Eğitimde emeği geçenlere   teşekkür ediyoruz.

Mrt

İl sağlık müdürlüğünde görevli  psikolog Tuğba hanım tarafından  okulumuzda eğitim görmekte olan  yabancı uyruklu öğrencilerimize Sağlıklı Yaşam ve Sınırlar konulu eğitim verildi.

Yapılan bu çalışmayla  başka ülkelerden gelen öğrencilerimizin topluma uyum sağlamaları amaçlanmıştır.

Mrt

Kızılay tarafından okulumuzda kan bağışı kanpanyası yapıldı.Okulumuzda en fazla katılım 2/B sınıfımızdan oldu .Kan vererek can kurtarılmasına vesile olan tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

3. sınıf öğrencilerimiz  Isparta Çocuk Trafik Eğitim Parkına gitti. Öğrencilerin trafik kurallarını uygulamalı olarak öğrendiği, aynı zamanda eğitimin eğlenceye dönüştüğü parkta  öğrencilerimiz  eğitim aldı.

Parka giden öğrencilerimize  teorik eğitim sınıfında trafikte uyulması gereken tüm kurallar öğretildi. Ardından ise bisiklet ve akülü araçlara binen öğrencilerimiz üst geçit, yaya geçidi, araç ve bisiklet kullanımı ile trafik ışıkları eğitimlerinden geçti.

Şbt

Okulumuzda  6 şubat depreminin yıl dönümünde  deprem tatbikatı gerçekleştirilmiş, akabinde 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunulmuştur.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında kalemlik dikme etkinliği yapıldı.

Ock

Sınıflarımızda dönem sonu etkinlikleri kapsamında kermes yapıldı.

Ock

Dönem sonu etkinlik haftası kapsamında kitap okuma saati yapıldı.

Ock

Oyun ve spor etkinlikleri kapsamında bilye oynadık.

Ock

'En Sevdiğini Paylaş' etkinliği kapsamında öğrencilerimiz en sevdikleri oyuncakları getirerek birbirleri ile paylaşarak çeşitli oyunlar kurdular.

Ock

Yarıyıl tatiline girmeden öğrencilerimiz sınıflarında kendi sınıf seviyeleri düzeylerinde bilgi yarışması etkinliği yaptılar.

Ara

Yeşilay Isparta temsilcileri okulumuza geldi. 4. sınıf öğrencilerimizle keyifli etkinlikler yaptılar. Eğlenceli görüntüleri siz velilerimizle de paylaşıyoruz.

Kas

4/A sınıfı öğrencilerimiz, Adıyaman  Besni Vakkas Kumral İlkokulu'nda 4/B sınıfında okuyan kardeş sınıfları için kırtasiye malzemeleri, yardımcı kitaplar, yöresel ürünler ve kendi ördükleri atkılardan oluşan hediyeler hazırladılar. Akabinde hazırlanan hediyeleri kardeş sınıflarına gönderdiler.

Kardeş sınıf öğretmenimiz  Müfide Arık'a ve bu güzel etkinliği için Nebahat Kaynak öğretmenimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına fidan dikimi etkinliğine katıldık.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılını coşku ile kutladık. Bu uğurda canlarının feda etmiş olan şehitlerimizi, cumhuriyetimizin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Paşamızı ve ülkemizin kurulmasında emeği olan tüm gazilerimizi, halkımızı sevgiyle ve özlemle andık.